Kattoremontti Ylivieska

Kattoremontti on ajankohtainen silloin, kun vanhan katon korjaaminen ei enää ole kannattavaa. Katto on niin kodin kuin julkisenkin rakennuksen tärkein julkisivu, joka suojaa rakennusta vaihtelevilta sääolosuhteilta. Kesäaurinko, paukkupakkanen ja syksyiset sateet rasittavat kattoa.

Toimimme vuosien kokemuksella alueella 84100 Ylivieska. Huollamme kaikenlaiset katot Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla — eli Ylivieskan lisäksi toimialueitamme ovat myös muun muassa Alavieska, Haapavesi, Kalajoki, Nivala ja muut lähialueet.

Olemme sertifikoitu toimija, ja myönnämme jokaiselle katollemme 25 vuoden pinnoitetakuun. Peltikkaalta saat tiilikuvioidut teräskatot, lukkosaumapeltikatot ja laadukkaat profiilipeltikatot.

Jätä yhteydenottopyyntö

15 VUODEN KOKEMUS

Teemme kattoremontteja 15 vuoden kokemuksella.

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Palvelu on aina räätälöity asiakkaan tarpeeseen, eikä asiakaspalvelumme pääty laskuun.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Ehjää kattoa ei korjata. Tällä tarkoitamme sitä, että kartoitamme huolellisesti katon korjaustoimenpiteiden tarpeen — ja jos niitä ei yksinkertaisesti ole, emme myy palveluamme turhaan. Tarjoamme sinulle ainoastaan niitä palveluita, joita juuri sinun kattosi todella tarvitsee.

Laadukkaasti tehty ja asianmukaisesti huollettu katto kestää käyttöä jopa useita vuosikymmeniä. Kahdesti vuodessa tehtävällä huollolla katon käyttöikää on mahdollista parantaa vuosilla, kun taas huoltamaton katto voi tulla tiensä päähän useita vuosia aikaisemmin. 

Kun katon huolto ei enää ratkaise ongelmia, on mitä todennäköisimmin fiksuin vaihtoehto tehdä kattoremontti eli uusia koko katto.

Toimiva katto ei vuoda tai näytä muita ulkoisia merkkejä vaurioitumisesta. Katemateriaali on ehjä ja siisti. Katon huoltaminen on helppoa. Entäpä sitten kattoremontin tarpeessa oleva katto, miltä se näyttää?

Tällöin kattoremontti on ajankohtainen

  • Katto vuotaa ja on ehtinyt kastella vesikatteen alla olevia rakenteita. Pienen vuotokohdan paikkaus on mahdollista, mutta laajemman vuodon tapahtuessa on kattoremontille paikkansa.
  • Välikattoon on syntynyt kosteusongelma katon puutteellisen tuuletuksen seurauksena.
  • Katto on esimerkiksi varjoisalla paikalla lehtipuiden ympäröimänä, jolloin kattoremontille voi olla tarve normaalia aikaisemmin.
  • Katossa on painaumia, jotka johtuvat esimerkiksi katon rakenteiden kosteudesta ja lahoamisesta. 
  • Katemateriaali on suurelta pinta-alalta rikkoutunut tai peltikatteen kohdalla pahasti ruostunut.
  • Katto vaatii enemmän ja useammin huoltoa. Kahdesti vuodessa tehty perushuolto ei enää riitä pitämään kattoa hyvässä kunnossa.
  • Katon käyttöikä lähestyy loppuaan, eli katto on jo yli 30-vuotias.

Näin kattoremontti etenee kanssamme

Kattoremontti sisältää useita eri työvaiheita, kuten vanhan vesikaton ja poistettavien rakenteiden purku, aluskatteen asennus, ruodelautojen asennus, kattopeltien tai kattotiilien asennus sekä lopputyöt. 

 

Kattoremontin yhteydessä on mahdollista myös esimerkiksi asentaa kattoturvatuotteita, parantaa kohteen energiatehokkuutta asentamalla katolle aurinkopaneelit tai lisätä eristeiden määrää. Neuvomme mielellämme sen suhteen, millaisia parannuksia voimme tehdä.

Vaihe 1

Aloitamme kattoremontin suunnittelun maksuttomalla kartoituksella. Kartoituskäynnillä tutkimme katon yleiskunnon ja läpiviennit sekä dokumentoimme mahdolliset ongelmakohdat, jotta lähtötilanne on jokaiselle osapuolelle selkeä.

Vaihe 2

Tämän jälkeen annamme suosituksemme jatkosta. Jos katolla ei olla havaittu mittavia puutteita tai vaurioita, ei kattoremontille ole tarvetta. Mikäli kattoremontti on ajankohtainen, etsimme yhdessä kanssasi kustannustehokkaimman ja parhaimman ratkaisun tilanteen korjaamiseksi.

Vaihe 3

Kun katon kuntokartoitus on tehty ja remonttisuunnitelma luotu, ryhdymme työntouhuun. Kattoremontti kestää katon tarpeista ja asiakkaan toiveista riippuen muutaman päivän.

Yli 0
kattoremonttia
Yli 0
vuoden kokemuksella
0 tähden
asiakastyytyväisyys

Toteuttamiamme ratkaisuja

KOY Säästökulma

KOY Laatuluhti

Kähtävän koulu

Näin asiakkaamme puhuvat meistä

PALAUTE
5/5

Yrittäjä, Alavieska

”Toimivaa yhteistyötä”
PALAUTE
5/5

Asiakas

”Laadukas valinta”
PALAUTE
5/5

Asiakas

”Jos tarvitset parasta – Peltikas”
PALAUTE
5/5

Asiakas

”Luotettava yhteistyökumppani”
PALAUTE
5/5

Seppo, Alavieska

”Peltikkaalta ryhdikäs peltikatto vanhaan hirsitaloon raskaan ja hankalasti hoidettavan tiilikaton tilalle. Kiitos Peltikkaan asentajat!”
PALAUTE
5/5

Asiakas

”Pojissa on SÄRMÄÄ!”

Peltikas takaa laadukkaimmat materiaalit sekä ammattitaitoisen työnjäljen

Asiakkaidemme sanoin olemme luotettava yhteistyökumppani. 

Meille materiaalien korkea laatu on edellytys, josta emme tingi. Teemme työmme aina parhaimpia materiaaleja käyttäen vankalla ammattitaidolla. Pidämme sovituista asioista ja aikatauluista kiinni, jotta projekti on mahdollisimman sujuva — oli kyse sitten omakotitalon, kiinteistöosakeyhtiön tai vaikkapa koulun katosta. 

Laadukkaista katemateriaaleista on valittavanasi Metehe Classic -tiilikuvioprofiili, lukkosaumakate sekä Metehe 20 R -poimulevyprofiili. Lisää näistä materiaaleista pääset lukemaan täältä. Asiantuntijamme suosittelevat juuri sinun kohteeseesi sopivaa katemateriaalia.

Ylivieskan mukavin kattoremontti

Kattoremontin ei tarvitse tarkoittaa vaivalloista aikaa, jolloin kodissa asuminen tai kohteessa työskentely ei onnistu. Sen ei myöskään tarvitse tarkoittaa epäsiistiä piha-aluetta, meluhaittoja ja venyviä aikatauluja. 

 

Meiltä saat Ylivieskan mukavimman kattoremontin! Voit asua tai työskennellä remontin aikana normaalisti, ja pidämme pihan siistinä sekä huolehdimme asianmukaisesta, ripeästä ja laadukkaasta työskentelystä. 

 

Ripeä työtahti takaa sen, ettei katon rakenteet joudu altistumaan pitkän aikaa vaihtelevalle säälle. Pidämme parhaimman huolen katostasi.

 

Kattoremontti Ylivieskassa sujuu kanssamme vaivattomasti ja helposti. Voit luottaa lujaan lopputulokseen, joka kestää.

Miksi valita Peltikas toteuttamaan kattoremontti Ylivieskassa?

Varaa veloitukseton kartoitus